1
Fudbal

(190901) -- MUNICH, Sept. 1, 2019 (Xinhua) -- Joshua Kimmich (L) of Bayern Munich takes a shot during a German Bundesliga match between FC Bayern Munich and 1.FSV Mainz 05 in Munich, Germany, on Aug. 31, 2019. (Photo by Philippe Ruiz/Xinhua)

BAJERN ODUZIMA KIMIHU OD PLATE JER NIJE VAKCINISAN: Da li je ovo primer ostalim klubovima?

Objavljeno: 21.11.21 u 10:20

Nemac će morati ponovo u karantin. 

Džošua Kimih trpi veliki pritsak od kluba zato što se nije vakcinisao, a sada će morati da provede dve nedelje u karantinu zato što je bio u društvu sa Sileom koji je zaražen virusom korona.

Nemački gigant poslao je jasnu poruku svom igraču da mu neće isplatiti period koji bude proveo u karantinu jer nije želeo da se vakciniše.

Bild je u svom nedeljnom izdanju objavio da je ovaj postupak Kimiha pogodio čelnike kluba koji su ga nedeljama ubeđivali da se vakciniše, pa su odlučili na konkretne sankcije, a to je da mu oduzmu deo godišnjih prihoda, odnosno 800.000 evra.

Bajern Minhen je prvi klub koji je kaznio svog igrača jer nije vakcinisan, pa ne bi čudilo ukoliko bi u narednom periodu klubovi iz Nemačke, ali i ostalih liga, počeli da rade isto.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter