0
Evropske lige

FOTO: Premier League/Twitter

PREMIJER LIGA: Nova bruka Mančester junajteda, da li je konačno vreme da Solskjer dobije otkaz – šta se čeka?! (VIDEO)

Objavljeno: 20.11.21 u 18:19

Nova kastrofa crvenih-đavola.

Fudbaler Mančester junajteda pretpeli su novi poraz u Premijer ligi, pošto su danas izgubili od Votforda ubedljivim rezultatom 4:1.

Ono o čemu se posebno govori nakon meča, jeste sudbina Ole Gunar Solsjkera. Mnogi navijači engleskog velikana se pitaju dokle će on biti na klupi Mančestera, i šta je potrebo da se dogodi kako bi dobio otkaz. Votford je danas mogao da postigne još neki pogodak, ali je De Hea maestralnim intervencijama ‘kolko tolko spasio čast’ slavnog kluba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Džošua King je doveo svoj tim u vođstvo u 28. minutu, da bi za 2:0 pogodio Ismail Sar 16 minuta kasnije. Veru navijačima Mančester junajteda vratio je rezervista Doni Van De Bek, koji je na startu drugog poluvremena uspeo da zatrese mrežu domaćeg tima.


U drugom minutu nadoknade vremena u strelce se upisao Žoa Pedro, da bi tačku na utakmicu četiri minuta kasnije postavio Emanuel Denis.

Vulverhempton je na svom stadionu minimalnim rezultatom pobedio Vest Hem – 1:0.

U prvih 45 minuta igre nismo videli golove, ali šanse i sa jedne i sa druge strane su se ređale kao na traci. Vulvsi su prvi i jedini gol na meču postigli u 58. minutu, zahvaljujući Raul Himenezu.

Vulvsi sada na šestom mestu na tabeli imaju 19 bodova, dok je Vest Hem na trećem mestu sa 23.

Premijer liga, ostali rezultati:

Aston Vila – Brajton 1:0

Barnli – Kristal Palas 3:3

Njukasl – Brentford 3:3

Norič – Sautempton 2:1

Vulvs – Vest Hem 1:0

Liverpul – Arsenal 18:30

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter