2
AdmiralBet ABA Liga

Ostoja Mijailovic KK Partizan 4.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

OSTOJA MIJAILOVIĆ EKSPRESNO DEMANTOVAO VEST O SUKOBU: Pokušaj destabilizacije je očekivan – pokažimo slogu!

Objavljeno: 19.11.21 u 10:57

Prvi čovek crno-belih se brzo oglasio.

Dnevni list Danas, objavio je da je na treningu Partizana došlo do sukoba između Rodionsa Kuruca i Radeta Zagorca, te da je zbog toga Željko Obradović odlučio da promeni kapitena. Te navode, brzo je demantovao predsednik crno-belih Ostoja Mijailović na svom Tviter profilu.

Pokušaji destabilizacije i plasiranje lažnih tekstova „dobro informisanih“ je očekivano. Zbog tima, ali i zbog zlonamernih, pokažimo sutra slogu i pružimo podršku Željku i momcima u Areni, napisao je Mijailović na Tviteru.

Podsećamo, u navodima gore pomenutog lista, pisalo je i da bi jedan od ove dvojice košarkaša ubrzo mogao da napusti crno-bele. Mijailović o tomenije pričao, a da li će se ostvariti, videćemo uskoro.

Postoje određene informacije prema kojima su se upravo Zagorac i Kuruc zakačili na treningu, da su varnice su bile takvog intenziteta da su mogle da proizvedu i tuču većih razmera. U svakom slučaju, obojica se nalaze u nezavidnoj poziciji i ne bi bilo iznenađenje da jedan od njih, u toku rekonstrukcije tima, postane višak i da mu se klub zahvali na saradnji, napisao je pomenuti list.

0
0

2 Komentara

  1. Bez obzira na nemušti pokušaj Ostoje da zataška i okrivi jedan medij činjenica je da se desilo nešto između ta dva igrača čim ih je Željko ostavio da se hlade i ne igraju protiv Lijetkabalisa, Radetova krivica je mnogo veča jer on je bio kapiten ali očigledno da on nije dorastao toj ulozi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pokusaj ili NE, evidentno je da smo od kk plaqiyata izgubili ‘zahVAljujuci’ bez mu dim ‘kosarkasima’, u te posebno ubrajam ex ‘kapitena’ !!! Ovo je ocekivana reakcija ‘onih’ kosarkasa s’mud ima (Kurucs..) na bezm ude..!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter