3
AdmiralBet ABA Liga

head coach Zeljko Obradovic Rade Zagorac ABA liga, Partizan - FMP 6.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

TUČA NA PARTIZANOVOM TRENINGU: Evo zašto je Zagorac izgubio kapitensku traku, sukobio se sa jednim od najboljih igrača!

Objavljeno: 19.11.21 u 09:54

Do sada nepoznati detalji.

Košarkaši Partizana su se vratili na pobednički kolosek, savladali su Lijetkabelis u Štark Areni, a nakon tog meča otvorilo se mnogo pitanja. Rade Zagorac je izgubio kapitensku traku, preuzeo ju je Nemanja Dangubić, dok na meču nisu nastupila čak 4 košarkaša. Pored Zagorca, minute nisu dobili Trifunović, Miletić i Kuruc – što je možda i najveće iznenađenje.

from left Alen Smailagic Rade Zagorac Nemanja Dangubic Rodions Kurucs
EuroCup-Partizan v Lietkabelis
Beograd, 17.11.2021
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Ipak, dnevni list Danas otkriva razlog za njegovo neigranje, kao i za Dangubićevo preuzimanje kapitenske trake. Prema informacijama kojima raspolažu, na jednom od treninga crno-belih došlo je do obračuna između Kuruca i Zagorca.

Postoje određene informacije prema kojima su se upravo Zagorac i Kuruc zakačili na treningu, da su varnice su bile takvog intenziteta da su mogle da proizvedu i tuču većih razmera, piše Danas.

head coach Zeljko Obradovic Rodionis Kurucs Crvena Zvezda – Partizan, kosarka ABA liga, derbi, 14.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Danas takođe navodi da postoji šansa za odlazak jednog od njih.

U svakom slučaju, obojica se nalaze u nezavidnoj poziciji i ne bi bilo iznenađenje da jedan od njih, u toku rekonstrukcije tima, postane višak i da mu se klub zahvali na saradnji, dodaju u ovom dnevnom listu.

Košarkaše Partizana očekuje težak raspored, kako u Evrokupu, tako i u AdmiralBet ABA ligi. Prvi rival biće im Budućnost u subotu, dok će potom uslediti reprezentativna pauza. Nakon nje, crno-beli će odmeriti snage sa Igokeom 4. decembra, a potom i sa Metropolitanom 4 dana kasnije.

0
0

3 Komentara

  1. Tako je…napokon ‘reakcija’ na poraz od kk plaqiyata..na muci se poznaju junaci ili jesi ili nisi za Sveti Crno&Beli kk, vreme pred nama ce pokazati ko ostaje a ko ne.. !! P.S. ..nema toplo-hladno, SAMO JAKKKO ILI NIKAKO !!! NAPRED KK PARTIZAN !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter