0
Evropske lige

FOTO: Youtube/ Screenshot

BOLJE DA SE NISU VRAĆALI SA PAUZE: Augzburg iznenadio aktuelnog šampiona!

Objavljeno: 19.11.21 u 23:00

Ovome se nisu nadali.

Po povratku sa reprezentativne pauze Bajern je poražen od Augzburga u gostima rezultatom 2:1. Bavarci su na teren izašli u najjačem sastavu, ali nisu uspeli da savladaju ekipu sa dna tabele.

Domaćini su potpuno parirali šampionu Nemačke u prvom poluvremenu, može se čak i reći da su ih nadigrali. Prvo je u 23. minutu Pedersen postigao svoj prvenac i doveo svoj tim u vođstvo.

Nije mnogo prošlo kada je Nojer prvi put vadio loptu iz mreže pa je u 36. minutu morao ponovo. Han je na asistenciju Iaga duplirao prednost domaćina.

Ipak, Bajern je uspeo brzo da reaguje pa je samo dve minute kasnije smanjio prednost. Levandovski je na asistenciju Milera zatresao mrežu.

Svi su pomislili da bi ovo mogao da bude naznačaj preokreta. U drugom poluvremenu postojao je samo jedan tim na terenu, Bajern je uspeo da uputi 11 šuteva prema golu rivala, dok Augzburg nije dobio priliku ni da pređe polovinu.

Na kraju se ispostavilo da je Levandovski postavio konačan rezultat krajem prvom poluvremena. Ovo je drugi poraz Bavaraca u šampionatu, ali će biti sigurni na prvom mestu i posle ovog kola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter