0
ATP

FOTO: STARSPORT

ZVEREV: ‘Uvek je zanimljivo i neizvesno kada igram sa Novakom’

Objavljeno: 18.11.21 u 19:20

Sve je spremno za spektakl u Torinu!

Nemački teniser, Aleksandar Zverev, plasirao se u polufinale završnog ATP mastersa u Torinu. Zverev je danas u Crvenoj grupi bio bolji od Hurbeta Hurkača sa 2:0. Saša će u polufinalu odmeriti snage sa najboljim igračem na planeti, Novakom Đokovićem.

-Bio je ovo drugačiji meč u odnosu na onaj sa Medvedevom – nije bilo toliko ritma. Hubi je udarao jako i poeni su bili kraći. Na kraju sam zadovoljan jer sam dobio u dva seta. Sada sledi meč sa Novakom, a sa njim sam igrao praktično na svakom većem turniru ove sezone na tvrdoj podlozi. Sastali smo se na AO, OI, USO… Pošteno je da igramo polufinale i ovde. Jedva čekam. Mislim da je uvek zanimljivo i neizvesno kada igramo jedan protiv drugog. Očekujem da i sada bude tako – rekao je Aleksandar Zverev.

PROČITAJTE JOŠ: BOMBA U MADRIDU: Defanzivac raskida ugovor u Italiji, vraća se u voljeni klub!

-Teško je ovaj duel sa Hurkačem porediti sa onim što me očekuje protiv Đokovića. Sa Novakom će se igrati mnogo više dugačkih poena i mislim da ću morati daleko više da trčim – rekao je Zverev.

Đoković i Zverev su se ove sezone sastali u četiri navrata. Najbolji teniser sveta je slavio tri puta, a Zverev je jedini trijumf zabeležio u polufinalu Olimpijskih igara u Tokiju.

Saša je uporedio uslove za igru u Londonu i Torinu.

London je veći grad i prava metropola, ali sve je različito. Svaki grad ima svoje prednosti, a ovde mi se mnogo dopada hrana. Organizatori rade sve što mogu kako bi turnir protekao dobro, a italijanski navijači su glasniji – zaključio je Nemac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter