0
Evropske lige

(190922) -- MILAN, Sept. 22, 2019 (Xinhua) -- Inter Milan's Diego Godin (L) vies with AC Milan's Rafael Leao (R) during a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan in Milan, Italy, Sept. 21, 2019. (Xinhua/Alberto Lingria)

BOMBA U MADRIDU: Defanzivac raskida ugovor u Italiji, vraća se u voljeni klub!

Objavljeno: 18.11.21 u 18:50

Poziv koji se ne odbija!

Kako prenosi ‘El Mundo Deportivo‘, Dijego Godin bi uskoro ponovo mogao da postane član Atletiko Madrida. Iskusni Urugvajac je zatražio raskid ugovora sa Kaljarijem, kako bi se vratio u redove voljenog kluba.

Godin je dres Atletika nosio u periodu od 2010. do 2019. godine. Defanzivac je tada pojačao Inter, a na stadionu ‘Đuzepe Meaca‘ je proveo samo jednu sezonu.

Dijego je na iznenađenje ljubitelja fudbala potpisao za Kaljari. Godin ima 35 godina, ali Dijego Simeone je uvek imao mnogo poverenja u reprezentativca Urugvaja.

Godin je sa Atletikom osvojio jednu LaLigu, Kup kralja, dve Lige Evrope, a u dva navrata je nastupao u finalu Lige šampiona. Dijego je odigrao čak 124 utakmice za nacionalni tim, a pre dolaska u Atletiko igrao je za Cero, Nacional i Viljareal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter