0
Domaći fudbal

Mitar Mrkela Crvena Zvezda fudbal trener promocija 5.6.1017. JUN 5. 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

DISCIPLINSKA KOMISIJA JE DONELA ODLUKU: Zvezda mora da plati pola miliona, a Mrkela 150.000 dinara!

Objavljeno: 18.11.21 u 17:55

Aktuelni šampion ‘udaren po džepu’!

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije je kaznila aktuelnog šampiona naše zemlje, Crvenu zvezdu. Klub sa stadiona ‘Rajko Mitić‘ mora da uplati pola miliona dinara na račun FSS-a, zbog upotrebe pirotehničkih sredstava na tribinama najvećeg stadiona u Srbiji.

Kaznu nije izbegao ni sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela. Funkcioner crveno-belih je kažnjen sa 150.000 dinara, a razlog je javno kritikovanje suđenja na meču sa Vojvodinom.

Spisak kažnjenih je dugačak! Iz istih razlogao kao Mrkela, kažnjen je šef stručnog štaba Metalca. Žarko Lazetić će na račun FSS-a uplatiti 120.000 dinara, a kazna je ‘ublažena’ jer je ovo prvi put da se našao pred Disciplinskom komisijom. 

Pošto je reč o klubu iz Prve lige, predsednik Železničara iz Pančeva, Zoran Naunković, platiće najmanju kaznu. U pitanju je cifra od 100 hiljada dinara.

Zbog pisanja saopštenja na istu temu, po džepu su ozbiljno udarene kancelije Radničkog i Napretka. Klubovi iz Niša i Kruševca su kažnjeni sa po 300.000 dinara.

Istu sumu novca će uplatiti i Vojvodina, zbog korišćenja pirotehnike tokom utakmica sa Crvenom zvezdom i Proleterom. 

Disciplinska komsiija koju predvodi Ivan Nikolić, u četvrtak je ‘zatvorila’ seriju složenih predmeta i više ne postoji nijedan aktuelan i otvoren slučaj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter