0
Evrokup

EuroCup-Partizan v Lietkabelis Beograd, 17.11.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ŽOC POTVRDIO DA JE ZAGORAC SMENJEN: ‘Dangubić je kapiten i to je moja odluka – koristim samo one koji se trude!’

Objavljeno: 17.11.21 u 22:53

Košarkaši Partizana su upisali četrtu pobedu u Evrokupu, pošto su u petom kolu ovog takmičenja savladali Lijetkabelis sa 84:77.

Nakon meča, jedna od glavnih tema bila je i odluka Željka Obradovića, da umesto Radeta Zagorca, koji nije odigrao ni minut, kapiten bude Nemanja Dangubić.

O tome je na konferenciji govorio legendarni strateg.

Dangubić je kapiten Partizana, nema tu ničeg posebnog to je moja odluka. Večeras sam koristio osam igrača koji su to zaslužili zalaganjem na treninzima, rekao je Obradović.

On se osvrnuo i na samu utakmicu.

– Da, osećam se isto kao na poluvremenu, imali smo neke sjajne momente i lako pravili razliku i još lakše davali šansu da se vrate u utakmicu, a to je tim koji ima sjajne šutere i danas su šutirali čak i bolje nego obično. Imaju sjajan šut za tri, ponavljam, to nije lako braniti, a mi smo danas nekada imali manjak koncentracije. To je jedan od najvećih problema u našoj igri, poručio je Obradović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter