0
Fudbal

Renato Sanchez celebrates after scoring a goal Portugalija v Srbija - 2022 FIFA World Cup Qualifier Lisabon, 14.11.2021. foto: Starsport.rs ©

STRELAC JEDINOG GOLA PORTUGALA DOBIO PONUDU MILANA: Malo je falilo da nam sruši san o Mundijalu, a sada ga čekaju milioni!

Objavljeno: 17.11.21 u 12:53

Žele ga što pre.

Svetla tačka Portugalovog poraza od Srbije, sigurno je bio Renato Sančez. Momak koji je nekoliko dana pred odlučujući meč za plasman na Mundijal prevario čak 3 igrača neverovatnim driblingom, uspeo je da zatrese Rajkovićevu mrežu, srećom samo jednom.

Renato Sanchez celebrates after scoring a goal
Portugalija v Srbija – 2022 FIFA World Cup Qualifier
Lisabon, 14.11.2021.
foto: Starsport.rs ©

Francuski mediji navode, da je za fudbalera Lila zainteresovan Milan, koji je već uputio zvaničnu ponudu, dok je na taj potez spreman i Arsenal. Sa druge strane Korijere delo sport ističe da italijanski klub želi Sančeza već u januaru, a tome u prilog ide i odlična saradnja između dva kluba.

Podsećamo, Lil je na leto Milanu prodao golmana Majka Maigana. Sančezu sada ima 24 godine, a nekada je bio jedan od najvećih talenata portugalskog fudbala. Prošle godine je osvojio titulu sa Lilom, a mediji su navodili da je nakon toga Barselona bila zainteresovana za njega.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter