0
Evropske lige

FOTO: Screenshot/Youtube

VALJDA NEĆE OVAKO IGRATI PROTIV NAS: Portugalac nestvarnim driblingom oduševio svet, selektor ga je odmah uočio! (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.21 u 15:51

Mogao bi da bude faktor iznenađenja.

Selektor Portugala Fernando Santoš, odlučio je da na spisak za mečeve sa Republikom Irskom i Srbijom u reprezentaciju vrati Renata Sančeza. Javnos je pomalo bila iznenađena ovim potezom, ali je Santoš očigledno gledao susret Lila i Anžea koji se odigrao u četvrtak.

Utakmica je završena rezultatom 1:1, a pored toga što je Sančez asistirao kod pogotka domaćina, njegov dribling u 35. minutu oduševio je čitav svet. Trojica fudbalera Anžea su ga opkolila, ali ih je Portugalac izvanredno prevario krenuvši prvo ka aut liniji. Potom se Sančez okrenuo, a sva trojica su mu ostala iza leđa.

Nažalost ova akcija se nije završila kako je on planirao jer je defanzivac gostiju izblokirao Sančezov centaršut. Odlučujući susret za plasman na SP u Kataru između Portugala i Srbije igra se 14. novembra u Lisabonu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter