0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

NBA: Filadelfija u krizi, Pelikansi napokon pobedili, Vašington drži prvo mesto! (VIDEO)

Objavljeno: 14.11.21 u 08:36

Zamiljivo veče košarke u Americi.

Indijana Pejsers dočekala je Filadelfiju Seventisikserse i nanela im novi poraz rezultatom 118:113. Filadelfija tako beleži četvrti uzastopni poraz i polako klize na tabeli.

Haris je odigrao neverovatnu utakmicu, imao je dabl-dabl učinak sa 32 poena i 11 asistencija, ali to nije bilo dovoljno da Seventisiksersi zabeleže pobedu. Na drugoj strani, najefikasniji je bio Holidej sa 27 ubačenih poena.

Nju Orleans Pelikansi su uspeli da prekinu niz od devet uzastopnih poraza. Uspeli su da savladaju Memfis Grizlise rezultatom 112:101.

Aleksandar-Voker je predvodio pobedničku ekipu do pobede sa 21 poenom, dok je Morantu falila asistencija za tripl-dabl.

Orlando Medžik nikako da se podigne sa dna, dok Vašington Vizards ne planira da prepusti prvo mesto. Gosti su mnogo bolje ušli u meč i u poslednjoj četvrtini nisu morali da brinu za pobedu. Na kraju su slavili rezultatom 91:104.

Entoni je bio najefikasniji u ekipi Orlanda sa 22 poena, četiri skoka i osam asistencija, ali nije mogao da parira Dinvidiju koji je ubacao 23 poena uz 11 skokova i šest asistencija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter