0
Fudbal

(191028) -- PARIS, Oct. 28, 2019 (Xinhua) -- Kylian Mbappe of Paris Saint-Germain celebrates after scoring during the Ligue 1 match against Olympique of Marseille at the Parc des Princes in Paris, France on Oct. 27, 2019. (Photo by Jack Chan/Xinhua)

MBAPE PORUČUJE: ‘Idemo na SP u Katar da odbranimo titulu’

Objavljeno: 14.11.21 u 12:57

Aktuelni svetski šampion je deklasirao Kazahstan!

Fudbaleri Francuske su savladali Kazahstan rezultatom 8:0. Francuzi su opravdali ulogu favorita i plasirali su se na Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će imati priliku da odbrane titulu.

Kilijan Mbape je bez dileme najbolji pojedinac utakmice odigrane u Parizu. Mladi napadač je postigao četiri pogotka. Mbape veruje da njegova ekipa može do nove titule u Kataru 2022. godine.

-Najbitnije je da smo se plasirali na SP. Mnogi od igrača koji su sada u sastavu tima nikada nisu igrali na Mundijalu, a čak i oni koji su igrali sanjaju o tome da zaigraju po drugi put. Mislim da se publika u meču sa Kazahstanom zabavila, a zabavno je bilo i nama na terenu. Poštovali smo protivnika do kraja, zato smo i dali toliko golova – rekao je brznogi napadač.

(191028) — PARIS, Oct. 28, 2019 (Xinhua) — Kylian Mbappe of Paris Saint-Germain celebrates his goal during the Ligue 1 match against Olympique of Marseille at the Parc des Princes in Paris, France on Oct. 27, 2019. (Photo by Jack Chan/Xinhua)

-U poslednje vreme radim na tome da poboljšam igru glavom jer je istina da nisam sjajan u tome. Popravljam se i vidim da sam sve bliže onom nivou na kojem želim da budem u tom aspektu. Mnogi nas pitaju za ambicije na SP – mi idemo tamo da osvojimo turnir – poručio je Kilijan Mbape.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter