0
Fudbal

(190919) -- MADRID, Sept. 19, 2019 (Xinhua) -- Coach of Real Madrid Zinedine Zidane and coach of Paris Saint-Germain Thomas Tuchel look on during their Group A match at 2019-2020 UEFA Champions League in Madrid, Spain, Sept. 18, 2019. (Photo by Jack Chan/Xinhua)

JUNAJTED NAŠAO NAČIN DA DOĐE DO ZIDANA: Norvežanin može da pakuje kofere!?

Objavljeno: 14.11.21 u 11:51

Rezultati nikako ne idu u korist Solskjeru.

Mančester junajted, a pre svih Ole Gunar Solskjer, nalaze se na udaru tamošnjih medija zbog rezultata koje tim ostvaruje u poslednje vreme.

To je jedan od manjih razloga zbog čega bi Solskjer mogao da dobije otkaz. Menadžer „Crvenih đavola“ ne uspeva sa postavi taktiku s kojom bi mogao da parita najvećim rivalima. Solskjer ne može da motiviše igrače, sve više se ističe njegova nemogućnost da vodi neki veliki klub.

„Tajms“ prenosi da čelnici Mančester junajteda pokušavaju da ubede Zinedina Zidana da preuzme klupu tima i pokuša da vrati klub na stare staze. Najveći aduti za dovođenje Francuza mogli bi da budu Kristijano Ronaldo i Rafael Varana, koji su već sarađivali u Real Madridu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter