0
Košarka

Evropsko prvenstvo u kosarci, Eurobasket 2017, Trening Hrvatska 08.9.2017. Istanbul, Turska, 8. Septembar 2017. Dvorana Sinan Erdem Dino Radja foto: Pedja Milosavljevic

DINO RAĐA: ‘Današnje NBA utakmice su kao Ol-star mečevi! Džrodan bi prosečeno davao 50 poena i to kada mu nije dan’

Objavljeno: 13.11.21 u 22:23

Bivši as Boston Seltiksa smatra da se tokom 90-ih igralo mnogo ‘čvršće’!

Istaknuti hrvatski košarkaš, Dino Rađa, ističe da današnji mečevi u najkvalitetnijoj košarkaškoj ligi na planeti sve više liče na Ol-star utakmice. Rađa smatra da se ne igra dovoljno čvrsto i da sudije lako ‘sviraju’ faulove.

Po mišljenju nekadašnjeg igrača Boston Seltiksa, Majkl Džordan je najbolji košarkaš svih vremena.

-Utakmice liče kao da su Ol-star mečevi. Sudije mnogo sviraju. U devedesetima igralo se čvršće, bilo je manje dosuđenih faulova. Ali, ljudi to vole. Biznis se širi na ovaj način i to moramo da prihvatimo.

PROČITAJTE JOŠ: SAŠA ĆURČIĆ: ‘Molim Sofiju da pusti Jovića dva, tri dana…Šteta što Pepe ne igra, jer je panjčina’ (VIDEO)

-U današnjoj košarci Majkl Džordan bi davao po 50 poena po utakmici i to kada mu je loš dan. Za mene je on najbolji ikada zbog svega što je uradio – istakao je Rađa.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter