0
Fudbal

FOTO: YouTube screenshot

SAŠA ĆURČIĆ: ‘Molim Sofiju da pusti Jovića dva, tri dana…Šteta što Pepe ne igra, jer je panjčina’ (VIDEO)

Objavljeno: 13.11.21 u 21:55

Bivši fudbaler ističe da je na vezi sa Orlovima i da je spremio motivacioni govor za njih. 

Fudbaleri Srbije u nedelju igraju odlučujući meč za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru. Orlovi će u Lisabonu odmeriti snage sa direktnim konkurentom, selekcijom Portugala.

Na društvenim mrežama se pojavio video snimak Saše Ćurčića, na kome legendarni fudbaler priča o ‘utakmici veka’. Popularni ‘Đani‘ je spremio motivacioni govor za izabranike Dragana Stojkovića Piksija. 

-Konačno stiže ‘sveta nedelja’! Na vezi sam sa njima i pripremam im motivacioni govor. Piksi će da radi svoj posao, a ja ću da ih pripremam na svoj način. ‘Vacap’ motivacija kakvu nikada nisu imali. Ovo je za mene meč veka! Luka Jović, da li će on ući u 88. minutu i dati gol? Velika šteta što Pepe ne igra, jer je on jedna ‘panjčina’. On bi napravio neku glupost, a umesto njega će ući iskusni Fonte koji je igrao 20 godina u Engleskoj. Spor je i ‘Dušan Silni‘ može da mu pobegne. Vrzma mi se po glavi ovaj mali Jović, maneken iz Bijeljine. Molim Sofiju Milošević da ga pusti dva, tri dana, bez kondicionih treninga. Nek zatvori manekenske nogice i u nedelju da uđe u 80. minutu i da zagrmi – rekao je Ćurčić.

Utakmica je na programu od 20 časova i 45 minuta.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter