1
Fudbal

from left Matija Nastasic Filip Kostic Nemanja Gudelj Head coach Dragan Stojkovic Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

GORU VEST NISMO MOGLI DA ČUJEMO: Piksi se hvata za glavu – ‘orlovi’ protiv Portugala igraju bez jednog od glavnih igrača!

Objavljeno: 12.11.21 u 08:22

Užasna vest.

U poslednjoj proveri pred megdan sa Portugalom, izabranici Dragana Stojkovića Piksija pobedili su sinoć na Marakani selekciju Katar ubedljivim rezultatom 4:0.

Sjajnu atmosferu među ‘orlovima’ pokvarila je vest koju se sinoć saopštio naš selektor. Naime, nakon meča sa Katarom, Dragan Stojković je istakao da u meču sa Portugalom neće računati na sjajnog defanzivca Matiju Nastasića.

Matija Nastasic
Srbija v Azebejdzan – 2022 FIFA World Cup Qualifier
Beograd,12.10.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Piksi otkriva da je standardni reprezentativac povredio list, te će se već danas vratiti u Italiju.

– Nastasić je povredio list, danas je bio na snimanju i utvrđeno je da ne može da izdrži napore za ovu utakmicu. Sutra se vraća za Firencu – rekao je Piksi nakon sinoćnjeg meča.

Ostaje da vidimo ko će menjati Nastasića na štoperskoj poziciji, glavni konkurenti su Uroš Spajić i Miloš Veljković.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter