0
Evrokup

head coach Zeljko Obradovic Eurocup basketball game, Regular season, round 2, Partizan v Turk 27.10.2021. Belgrade, Sebia foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ŽELJKO DO SADA NIJE BIO OVAKO LJUT, BESNEO NA AVRAMOVIĆA: Aleksa, Aleksaaa, dodaj loptu! (VIDEO)

Objavljeno: 10.11.21 u 22:41

Nisu imali sreće u završnici.

Košarkaši Partizana doživeli su prvi poraz ove sezone, na gostovanju Andori u 4. kolu Evrokupa. Rezultat je bio 61:60, crno-beli su imali značajnu prednost u prvom delu igre, ali nisu uspeli da sačuvaju, pa je došlo do preokreta.

Loše je Partizan koristio odlučujuće napade na meču, a upravo nakon jednog takvog, Željko Obradović nije štedeo glasne žice, pa je oštro iskritikovao Aleksu Avramovića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Aleksa, Aleksa, Aleksaaaa, dodaj loptu jednom. Dodaj loptu, ovamo je igrač, rekao je Obradović.

Avramović je utakmicu završio sa 8 poena, 7 skokova i čak 5 ukradenih lopti, ali to nije bilo dovoljno za trijumf njegovog tima. Crno-beli će naredni meč odigrati u ABA ligi u nedelju, protiv Crvene zvezde. Nakon toga, u Štark Areni će dočekati Lijetkabelis, koji sa klupe predvodi bivši strateg Partizana Nenad Čanak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter