6
Domaći fudbal

Foto: Strarsport

NOVI SKANDAL NA POMOLU U SRPSKOM FUDBALU: Podneta krivična prijava protiv generalnog direktora Partizana, MUP se odmah oglasio!

Objavljeno: 10.11.21 u 18:17

Nova, ružna epizoda srpskog fudbala.

Ministartstvo unitrašnjih poslova se oglasilo saopštenjem, a razlog za isto je krivična prijava zbog zloupotrebe službenog položaja protiv generalnog direktora Fudbalskog kluba Partizana i još tri osobe.

Informacije o ovom događaju prenela je ‘‘Radio televizija Srbije’, čiju vam vest prenosimo u celosi:

– Zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj krivična prijava podignuta je protiv generalnog direktora fudbalskog kluba Partizan V. M. i direktora biciklističkog kluba Partizan B. B.

Pored dvojice visokih funkcionera FK i BK Partizan koji se terete za zloupotrebu službenog položaja odgovornog lica, krivičnom prijavom obuhvaćeni su i sekretar za sport i omladinu Gradske uprave Beograda B. D. i samostalni savetnik za normativno ekonomske poslove i poslove finansija u Sekretarijatu za sport i omladinu Gradske uprave Beograda M.D. i to za krivično delo zloupotreba službenog položaja, saopštio je MUP.

Nakon podnošenja krivične prijave, od strane Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, doneta je naredba o sprovođenju istrage protiv osumnjičenih.

U daljem toku postupka Tužilaštvo će sprovesti istragu i prikupiti dokaze, radi utvrđivanja postojanja elemenata krivičnih dela koja su im stavljena na teret, navodi se na portalu ‘RTS’.

0
0

6 Komentara

  1. Privedite ujedno u paketu i onoga Šarloa Stanoja za pretnje i da se ispitaju Bjeković i Stanojević za nameštanje nekih mečeva

    0
    0
    Odgovori
  2. Nadam se da nece Terzu optuziti, on je postenjacina…! Tacno je da ima izvrssnu kaznu zatvora vec 11 godina, ali nema nikoga ko ce ga trznuti do Zabele.
    A sto se tice izvesnog MV, verovatno je svalercina placao klupskom karticom kurve po Holandiji. A moguce je da je i delio pare sa ovima iz Sadiq-ovog transfera.Jer, Sadiq je prodan za 14 mil. evra a oni prikazuju samo 5 miliona evra. Bice vruce ove zime,dzaba niske temperature.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter