0
Fudbal

FOTO: YouTube screenshot

FELIKS SANČEZ PRED DUEL SA SRBIJOM: ‘Znamo da su oni veoma ofanzivan tim! Od prvog minuta idu na gol i vrše pritisak’

Objavljeno: 10.11.21 u 20:20

Selektor Katara je imao samo reči hvale za Orlove.

Nacionalna selekcija Srbije u četvrtak dočekuju reprezentaciju Katara. Prijateljski susret će biti odigran na stadionu ‘Rajko Mitić‘ u Beogradu. Duel je na programu od 18 časova.

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija se pripremaju za odlučujući duel sa Portugalom, u okviru kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo 2022. godine,  i nema sumnje da ih pre toga  očekuje kvalitetna provera.

Dan uoči duela sa Srbijom, na konferenciji za medije se oglasio selektor Katara, Feliks Sančez.

-Ova dva preostala meča su nam važna, to su dobre pripreme za Arapski kup koji nas čeka narednih nedelja. Znamo da nas čeka jak tim koji se sprema za odlučujući meč kvalifikacija protiv Portugala. Bilo nam je teško i u prvom duelu u Debrecinu i znamo da ćemo morati da budemo na vrhunskom nivou ako želimo da imamo šansu – kazao je Sančez.

PROČITAJTE JOŠ: ‘POČEO JE DA TRENIRA’: Radonjić doneo dobre vesti oko Vajta, pa progovorio o Markoviću – ‘Nije registrovan, videćemo’

-Pokušaćemo pre svega da ne pravimo iste greške, da ne primimo ponovo mnogo golova. Znamo da je Srbija veoma ofanzivan tim, da od prvog minuta idu na gol, od prvog momenta vrše visok pritisak, a individualno su veoma kvalitetni. Naši rezultati nisu bili baš dobri, ali igrali smo protiv najboljih timova, imali smo naporno leto sa Gold kupom i to nam nije pomoglo. Nadam se da se vraćamo u normalu, idemo korak po korak jer su za nas ovi mečevi veoma važni i iz njih mnogo učimo – zaključio je selektor Katara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter