2
Domaći fudbal

Dejan Stankovic UEFA Europa League Crvena Zvezda - Mitjiland 4.11.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

UPALJENI ALARMI NA ‘MARAKANI’: Italijani bi da dovedu Stankovića, trener crveno-belih dobio ponudu iz Serije A

Objavljeno: 09.11.21 u 19:31

Crvena zvezda bi mogla da ostane bez trenera.

Kako je saznao ‘Sport klub’, Sampdorija želi da na klupu dovede Dejana Stankovića i tako pokvari dugoročne planove šampiona Srbije. Kako navodi ovaj izvor, klub iz Đenove kontaktirao početkom nedelje Stankovića, kog vide kao idealno rešenje za klupu.

Klub koji je trenutno 18. na tabeli sa svega devet bodova iz 12 utakmica želi da reaguje i dovede trenera koji bi mogao da pomogne oko ostanka, ali to u Stankovićevom slučaju neće biti lako, jer ima ugovor sa crveno-belima koji ističe tek za godinu i po dana. Ono što bi moglo da ga primami na pristanak i napuštanje ‘Markane’, jesu ‘ambiciozne ideje i konkretan ugovor’ što je na papiru od Sampdorije dobio Stanković, kako piše ‘Sport klub’.

0
0

2 Komentara

  1. Ne verujem u ovu vest! Ko bi uzeo trenera čija ekipa igra sporo, da sporije ne može biti, kojem u veznom redu igraju tri stara i spora afrička mapetovca Sanogo (33), Kanga (32) i Ben (34). Zbog sporosti ovih mapetovaca i Zvezdina igra na sredini terena podseća kao da u veznom redu Zvezde igraju atletičari u brzom hodanju! Celokupna Zvezdina igra svodi se na bunarenje lopti u kazneni prostor protivnika, kao i na prekide. I to je sve! Gde su “misteru” brza tranzicija, snažni dueli na sredini, kreacija na sredini, pritisak na zadnju liniju protivnika?! Ja bih voleo da se “mister” vrati u Italiju, pa neka tamo uveseljava nečije navijače sa igrom tima koji trenira, a da u Zvezdi dođe neki trener od integriteta kojem neće drugi sastavljati ekipu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter