0
Košarka

FOTO STARSPORT:

MAJK MELOUN PORUČUJE: ‘Razumem Nikolinu reakciju! Bio je to prljav potez Markifa Morisa’

Objavljeno: 09.11.21 u 23:50

‘Jokić mora bolje da kontroliše emocije u takvim situacijima!’

Mediji širom sveta neprestano pišu o incidentu koji se dogodio na utakmici NBA lige između Denver Nagetsa i Majami Hita. Glavni akteri su Nikola Jokić i Markif Moris. Igrač Majamija je bez potrebe snažno i neoprezno faulirao Jokića, a reprezentativac Srbije je ubrzo burno reagovao.

Trener Denvera, Majk Meloun, govorio je pred kamerama o spomenutom incidentu.

-Mislim da je isključujuća lična greška za Markifa Morisa bila ispravna odluka sudija. Jasno je kada se pogleda iz više uglova – bio je to nepotrebno grub udarac, prljav potez, kako god želeli to da nazovete. Nikola je reagovao kako je reagovao i sviđa mi se šta je rekao posle incidenta. On zna ta tako ne sme da se reaguje – kazao je šef stručnog štaba Denver Nagetsa. 

PROČITAJTE JOŠ: ITALIJANI JOŠ UVEK NISU OBEZBEDILI PLASMAN NA SP: Evropske šampione očekuju odlučujuće bitke, a Manćini ne može da računa na jednog od lidera!

-Naravno, nadam se da je Markif Moris dobro… Nikola je reagovao onako zbog prljavog faula, žestokog faula koji je Moris napraivo nad njim. Razumem Nikolinu reakciju, ali mora da zna da bolje kontroliše emocije u takvim situacijama – zaključio je Majk Meloun.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter