0
Fudbal

(191020) -- ROME, Oct. 20, 2019 (Xinhua) -- Lazio's Ciro Immobile (C) shoots a penalty kick during a 2019-2020 season Serie A match against Atalanta in Rome, Italy, Oct. 19, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

ITALIJANI JOŠ UVEK NISU OBEZBEDILI PLASMAN NA SP: Evropske šampione očekuju odlučujuće bitke, a Manćini ne može da računa na jednog od lidera!

Objavljeno: 09.11.21 u 23:21

Ozbiljan problem za Azure!

Fudbalska reprezentacije Italije još uvek nije obezdebila učešće na narednom Svetskom prvenstvu u Kataru 2022. godine. Aktuelni šampion Evrope se nalazi u grupi C, u kojoj se takmiče još Švajcarska, Bugarska, Severna Irska i Litvanija.

Azuri se trenutno prvoplasirani tim, ali imaju identičan broj bodova kao i Švajvarska. Italijane do kraja kvalifikacionog ciklusa očekuju dva meča.

Izabranici Selektora Manćinija će 12. novembra odmeriti snage sa direktnim rivalom za prvo mesto, selekcijom Švajcarske. Utakmica se igra na ‘Olimpiku‘, a na programu je od 20 časova i 45 minuta. Samo tri dana kasnije, Azuri putuju u Belfast, gde ih očekuje duel sa Severnom Irskom.

Roberto Manćini se pred mečeve odluke susreo sa velikim problemom. Selektor neće moći da računa na prvu opciju u napadu, Ćira Imobilea. Golgeter Lacija je doživeo povredu lista i morao je da ‘otpadne’ sa spiska.

Iskusni stručnjak je brzo našao zamenu, a reč je o Đanluki Skamaku koji nastupa za Sasuolo.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter