0
Fudbal

Ole Gunnar Solskjaer Fudbal UEFA Europa League Group L season 2019/2020, Manchester United Press Conference 23.10.2019. Oktobar 23. Beograd, Srbija (credit image & photo: STARSPORT)

U SOLSKJERA NE VERUJU NI IGRAČI: Glejzeri promašli zamenu!?

Objavljeno: 08.11.21 u 21:21

Možda odluka padne u toku reprezentativne pauze. 

Delovalo je kao da će Mančester junajted biti jedan od glavnih favorita za trofej Premijer lige, ali odavno se znalo da na klupi sedi čovek koji nije sposoban da timu donese bilo koji trofej.

Nakon poniženja na „Old Trafordu“ kada su izgubili od Liverpula(0:5), počelo je da se priča o odlasku Ole Gunar Solskjera sa klupe „crvenih đavola“. Posao mu je sačuvao Ser Aleks Ferguson, ali izgleda da to neće trajati još dugo.

Norvežanin je prokockao svaku šansu, a „Dejli Mejl“ piše da su mu leđa okrenuli Bruno Fernandeš i Kristijano Ronaldo, ubrzo im se pridružio i Doni van de Bek. Takođe, prema pisanju tamošnjih tabloida, Glejzeri su pikirali Brendana Rodžersa kao nasladnika Solskjera.

Još malo pa se završava težak raspored Junajteda, ali i prvi deo sezone, tako da bi nekadašnja legenda kluba mogao uskoro da ostane bez posla.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter