0
AdmiralBet ABA Liga

Ognjen Kuzmic ULEB Euroleague Crvena Zvezda - Panathinaikos 4.11.2021. evroliga, Beograd,Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA VODI NA POLUVREMENU: Kuzmić ponovo odličan!

Objavljeno: 07.11.21 u 19:34

Prvo gostovanje za crveno-bele u novembru.

U toku je utakmica 8. kola najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja u regionu. Košarkaši Zadra su u dvorani ‘Krešomir Ćosić‘ dočekali  Crvenu zvezdu. 

Nakon dve odigrane četvrtine, aktuelni šampion ABA lige ima šest poena prednosti (37:43).

Ognjen Kuzmić ponovo potvrđuje da se nalazi u odličnoj formi. Nekadašnji centar Golden Stejt Voriorsa je u dosadašnjem delu utakmice postigao 10 poena, a na to je dodao i dva skoka. Pratio ga je Nikola Kalinić. Reprezentativac Srbije je dodao osam poena, uz jedan skok i tri uspešna dodavanja. Luka Mitrović je doprineo sa sedam, dok su Lazić i Volters postigli po šest poena.

PROČITAJTE JOŠ: DEJAN STANKOVIĆ: ‘Fenomenalna reakcija ekipe! Sve je lakše uz navijače’

Najefikasniji igrač u redovima domaće ekipe je Domagoj Vuković. Hrvatski košarkaš je ‘namestio ruku’ i postigao je 12 poena. Vuković je pogodio četiri trojke. Domagoj je do večerašnje utakmice u ABA ligi šutirao 3/15 za tri poena, a nakon prvog poluvremena je na učinku 4/5.  Iskusni Džastin Karter je ostvario učinak od 11 postignutih poena.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter