0
Domaći fudbal

Superliga Srbije, Vojvodina - Crvena Zvezda 7.11.2021. Novi Sad, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DEJAN STANKOVIĆ: ‘Fenomenalna reakcija ekipe! Sve je lakše uz navijače’

Objavljeno: 07.11.21 u 19:06

Trener aktuelnog šampiona Srbije je zadvoljan igrom i rezultatom koji je ostvarila njegova ekipa. 

Crvena zvezda je u okviru 16. kola Superlige Srbije savladala Vojvodinu rezultatom 2:1 u Novom Sadu. Posle sjajnog izdanja u drugom poluvremenu i preokreta, utiske je izneo  Dejan Stanković.

-Fenomenalan meč za nas, ozbiljna utakmica. Otvorili smo meč, stvorili par šansi, a onda i pad ritma, te primljen gol iz naše greške, što se dešava posle Evrope, kada se emotivno i fizički isprazniš igrajući sa 10 igrača 80 minuta. Ipak, usledila je fenomenalna reakcija, promenili smo neke stvari na poluvremenu i drugačije se „namestili“. Od 46. minuta smo promenili ritam utakmice i držali se do kraja, postigli tri pogotka, od kojih je jedan bio poništen i preokrenuli rezultat – rekao je šef stručnog štaba Crvene zvezde.

Zahvalio se Dejan Stanković navijačima crveno-belih koji su došli u Novi Sad.

– Sve zasluge idu navijačima i igračima, sve je lakše uz momke sa Severa, delimo sve. Idemo dalje – zaključio je Stanković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter