0
Evropske lige

FOTO: Youtube/ Screenshot

SERIJA A: Arnautović spašava Mihajlovića, Napoli ispustio bodove, Interovi igrači rešili derbi! (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.21 u 22:59

Zanimljivo popodne u Italiji. 

Današnji deo 12. kola Serije A otvorili su Venecija i Roma, u kojoj su domaćini uspeli da iznenade Murinja i savladaju „Vučicu“ rezultatom 3:2.

Od 15 časova igrači Bolonje koje sa klupe predvodi Siniša Mihajlović uspeli su da slave u Đenovi protiv Sampdorije rezultatom 1:2. Pobednički gol za Bolonju postigao je Arnautović u 78. minutu igre.

Druga utakmica koja se igrala u istom terminu između Udinezea i Sasuola završena je velikom pobedom domaćina. Vodio je Udineze, onda je Sausolo za manje od pola sata igre preokrenuo rezultat, da bi početkom drugog poluvremena crno-beli iz Udina uspeli da vrate prednost i pobede rezultatom 3:2.

Lacio je rutinski savladao Salenitanu rezultatom 3:0. U strelce se ponovo upisao Ćiro Imobile koji je prvi strelac lige sa 10 golova. Iza njega se nalaze Simeone(9) i Dušan Vlahović(8).

Na iznenađenje svih, vodeći tim na tabeli nije uspeo da slavi na svom terenu protiv Verone. Napoli sa dva igrača više nije uspeo da probije „bedem“ ispred gola Montipa. Na kraju utakmica je završena rezultatom 1:1.

Za kraj je ostavljen veliki derbi Milana između Milana i Intera. Nekadašnji igrač crno-crvenih, Hakan Čalhanoglu doneo je slavlje Interu, koje je brzo pokvario de Fraj autogolom. Priliku da donese pobedu svom timu nije iskoristio Lautaro koji je porpustio priliku da realizuje penal. Utakmica je završena rezultatom 1:1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter