0
Evropske lige

LJUBLJANA, SLOVENIA - JULY 27: FC Chelsea team manager Jose Mourinho looks on prior the Pre Season Friendly match between FC Olimpija Ljubljana and FC Chelsea at Stozice stadium in Ljubljana, Slovenia on Sunday, July 27, 2014. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

‘CEO PLEN’ OSTAJE U VENECIJI: Murinjovi izabranici ponovo razočarali!

Objavljeno: 07.11.21 u 17:16

Veliko iznenađenje na stadionu ‘Pjerluiđi Penco’!

U okviru 12. kola Serije A, fudbaleri Venecije su dočekali Romu. Domaćin je odličnim igrama prethodne sezone u Seriji B izborio plasman u elitni rang u kome je za sada osvojio 12 bodova. Slavni klub sa ‘Olimpika‘ je još jednom razočarao svoje navijače.

Publika je sa tribina imala priliku da posmatra veoma uzbudljiv duel. Venecija je slavila u meču punom preokreta, rezultatom 3:2.

Uspeli su domaći da iznenade Romu i do prednosti su stigli u uvodnim minutima meča. Aramu je uposlio Matiju Kaldarija, a ovaj je na rutinski način zatresao mrežu gostujuće ekipe.

Izabranici Žozea Murinja su krenuli u ofanzivu! Uspeli su gosti da obradju svoje vatrene pristalice. Šomurodov je pogotkom u 43. minutu doneo izjednačenje ekipi iz prestonice Italije.

Nije se dugo čekalo na promenu rezultata. Šomurodov se sada našao u ulozi asistenta, a Tami Abraham je savladao golmana Romera u 2. minutu sudijske nadokande prvog poluvremena.

Očekivalo se da će Roma u nastavku na rutinski način opravdati ulogu favorita, ali domaći se nisu predali.

Glavni arbitar meča, Aurelijano, pokazao je na belu tačku u 65. minutu. Šansu za izjednačenje nije prepostio Aramu, koji je na siguran način realizovao jedanesterac.

Samo devet minuta kasnije, viđen je potpuni preokret. David Okereke je ‘presudio’ slavnoj ‘Vučici’. Ampadu je asistirao napadaču iz Nigerije.

Roma je napadala do poslednjeg sudijskog znaka na utakmici, ali nije uspela da dođe do željenog rezultata. Izabranici Žozea Murinja su doživeli poraz od ekipe, ka čijem golu su uputili 27 udaraca za nešto više od 90 minuta igre.

Ovo je peti ovosezonski poraz Rome u Seriji A. Klub iz glavnog grada Italije se sada nalazi na petoj poziciji, sa bodom više, ali i utakmicom manje u odnosu na najvećeg rivala – ekipu Lacija.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter