0
Evropske lige

FOTO: Youtube/ screenshot

LA LIGA: Atletiko ispustio pobedu u nadoknadi, Sosijedad ostaje prvi! (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.21 u 23:28

Drama u u Valensiji, Sevilja rešila derbi u svoju korist.

Viljareal zahvaljujući Manu Trigerosu uspeo je da savlada Hetafe. Alkaser se upisao u strelce, ali je gol poništen zbog ofsajda. Utakmica je završena rezultatom 1:0.

Najzanimljiva utakmica odigrana je u Valensiji, gde su „slepi miševi“ dočekali Atletiko Madrid. Suarez je doveo svom tim u prednost, da bi početkom drugog poluvremena Savić autogolom vratio nadu domaćinu. U samo četiri minute Grizman i Vrsaljko pomogli su Atletiku da dođu do ubedljive prednosti. Ipak, u samo završnici viđena je velika drama. Sreća je sada bila na strani Valensije, pa je Duro, takođe za četiri minute, dva puta bio strelac i u 96. minutu doneo veliki bod svom timu.

Majorka je dočekala Elče, oba tima se muče u poslenje vreme i nadali su se da bi upravo u ovoj utakmici mogli doći do pobede. To se nije desilo jer je utakmica završena rezultatom 2:2.

Trenutni lider na tabeli, Real Sosijedad gostovao je Osasuni. Bilo je očekivano da će gosti doći do pobede, ali su morali da se pomuče. Merino i Januzaj su obezbedili tri boda i imaju bod više od  Real Madrida koji treba da odigra zaostalu utakmicu.

Na kraju dana čekao nas je derbi Sevilje na stadionu „Benito Viljamarin„. Ključan detalj je bio u desetom minutu kada je Rodrigez dobio prvi žuti karton, da bi u samom finišu poluvremena ponovo bio upisan, ali ovaj put na karton crvene boje. Gosti su iskoristili igrača više i rutinski rešili meč u svoju korist.

https://www.youtube.com/watch?v=6BYLpip4VxY


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter