0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OSTOJA MIJAILOVIĆ ODRŽAO SASTANAK SA ‘GROBARIMA’: ‘Šum koji je nastao je otklonjen’

Objavljeno: 05.11.21 u 14:55

Prvi čovek crno-belih je ugostio predstavnike svih navijačkih grupa.

Predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović, održao je sastanak sa navijačima Partizana. Mijailović je primio predstavnike svih navijačkih grupa i kako se navodi na zvaničnom sajtu kluba, otklonjeni su svi nesporazumi i postignut je dogovor.

Tokom utakmice 3. kola Evrokupa protiv Huventuda, jedna grupa navijača je napustila tribin. Pristalice crno-belih su bile nezadovoljne što nije moglo da uđe još navijača. Oni su se ubrzo vratili i dočekani su zvižducima od ostatka navijača u hali ‘Aleksandar Nikolić’.

-Razgovarali smo otvoreno i postigli dogovor. Svi smo ovde zbog Partizana i svi k’o jedan treba da radimo u interesu Partizana. Šum koji je nastao u komunikaciji je otklonjen, navijači su pokazali razumevanje za ograničenost kapaciteta dvorane, baš kao što je i klub iskazao razumevanje za solidarnost koju su navijači iskazali sa onima koji nisu mogli da uđu u dvoranu. To je iza nas i nastavljamo dalje sa željom da Partizan dovedemo do visina kojima stremimo, a to je povratak i stalno učešće u Evroligi – rekao je Mijailović.

PROČITAJTE JOŠ: AMERIKANAC PORUČUJE: ‘Ako postoji trenutak da namučim Novaka, to je sad! Igram u životnoj formi’

– Želim još jednom da se zahvalim svima na ogromnoj energiji i ljubavi prema našem timu i treneru koje su pokazali u sredu i na svakoj utakmici do sada. Želim i da se zahvalim svetskom šampionu, Roju Džonsu na poseti i lepim rečima upućenim posle utakmice. Već sutra nas očekuje važna utakmica i okrećemo se kako njoj, tako i izazovima koji očekuju naš klub u narednom periodu – istakao je predsednik Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter