0
ATP

Tennis Tenis Novak Djokovic Press & Training Practice Trening Beograd, 22.10.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

AMERIKANAC PORUČUJE: ‘Ako postoji trenutak da namučim Novaka, to je sad! Igram u životnoj formi’

Objavljeno: 05.11.21 u 13:53

Poznato je gde možete gledati prenos duela Đoković – Fric.

Prvi reket sveta’, Novak Đoković, plasirao se u četvrtfinale turnira u Parizu bez borbe protiv Gaela Monfisa. Iskusni Francuz se povredio tokom duela sa sunarodnikom Manarinom i odustao je od nastavka takmičenja.

Nole će u četvrtfinalu odmeriti snage sa Tejlorom Fricom. Duel je na programu u petak od 15 časova i 30 minuta. Direktan prenos možete gledati na TV Sport Klub 1.

Fric igra u životnoj formi i nedavno je osvojio turnir u Sankt Peterburgu. Tejlor smatra da je sada pravi trenutak da savlada Đokovića.

-Biće teško. U prva dva meča je bilo gusto, a ja trenutno igram u životnoj formi. Ako postoji trenutak da zaista namučim Đokovića, to je sad – poručio je Amerikanac.

Fric je u dosadašnjem delu turnira savladao Sonega, Rubljova i Norija, što dovoljno govori o kvalitetu i formi ovog igrača.

-Ne igram uplašeno ni stegnuto u važnim situacijama. Verujem svom forhendu kao oružju, napadam njime. Sada mogu da se oslonim na forhend, a u duelu s Norijem sam u važnim trenucima uvek bio na visini zadatka. Agresivan sam, dobro se borim sa ključnim momentima – istakao je Fric.

Novak i Tejlor su se do sada sastali četiri puta. Najbolji teniser na planeti ima maksimalan učinak (4:0).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter