0
Evrokupovi

BELGRADE, SERBIA - DECEMBER 11: Neymar of Paris Saint-Germain during the UEFA Champions League Group C match between Red Star Belgrade and Paris Saint-Germain at Rajko Mitic Stadium on December 11, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ŠEF STRUČNOG ŠTABA LAJPCIGA JE BESAN NA SUDIJE: ‘Mislio sam da će na kraju utakmice tražiti autogram od Nejmara’

Objavljeno: 04.11.21 u 14:22

Marš smatra da glavni arbitar nije imao isti kriterijum za obe ekipe.

Fudbaleri Lajpciga su u sredu ugostili Pari Sen Žermen. Utakmica 4. kola grupne faze Lige šampiona završena je nerešenim rezultatom (2:2). Domaći su izbegli poraz pogotkom u samom finišu utakmice.

Po završetku meča, oglasio se trener domaće ekipe, Džesi Marš.

-Od samog početka utakmice sam bio nezadovoljan načinom na koji vodi meč. U nekoliko navrata sam najiskrenije pomislio da će na kraju tražiti autogram od Nejmara. Nije ovo prvi put da imam osećaj da sudije ukazuju neku vrstu poštovanja za velike klubove, nikada za one male – počeo je Marš.

Džesi je objasnio zbog čega je ‘zaradio’ javnu opomenu.

-To je bio jedini način da promenim situaciju, apsolutno nije reagovao ni na sve zvižduke koje je dobijao od navijača. Rekao sam četvrtom sudiji da imam dve mogućnosti – ili ću da sedim i trpim sve što radite ili ću da pokažem emocije i da probam da dobijem malo poštovanja sudija i za svoj tim – rekao je trener Lajpciga.

PROČITAJTE JOŠ: BOJAN ROGANOVIĆ: ‘Duel na ‘Krovu’ je jedan od najbitnijih ove sezone! Želimo tri boda’

-Lepo je što su na našem stadionu igrali Nejmar, Di Marija i Mbape, oni su sjajni igrači, ali dajte da igramo normalnu utakmicu, dajte da možemo da kažemo da je sve bilo fer – istakao je Marš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter