0
Fudbal

Danilo Pantic Partizan - Gent UEFA Conference League 21.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PARTIZAN U IZMEŠANOM SASTAVU U BELGIJI: Stanojević prati meč sa tribina! (SASTAVI)

Objavljeno: 04.11.21 u 18:20

Fudbaleri Partizana od 18.45 gostuju Gentu u utakmici četvrtog kola grupne faze Lige konferencija

Partizan će pokušati da se revanšira Belgijancima za poraz u Beogradu od pre dve nedelje.

Međutim, „parnom valjku“ neće biti lako, pošto dosta oslabljen čeka duel sa Gentom. Šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević će meč pratiti sa tribina zbog crvenog kartona koji je dobio pre 14 dana po završetku utakmice sa Gentom, a na klupi će ga odmeniti Igor Duljaj. Pored trenera faliće i neki standardni prvotimci.

Zbog problema sa povredama, meč četvrtog kola Lige konferencije će propustiti Saša Zdjelar, Lazar Marković, Aleksandar Šćekić i Filip Holender. Podsetimo, u ovom trenutku je Partizan drugi na tabeli grupe B sa devet bodova. Gent je prvi sa maksimalnih devet, dok su Anortozis i Flora osvojili samo po jedan.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK PARTIZAN (@partizanbelgrade)

Crno beli su izmenili formaciju u 3-5-2, a meč će početi u sledećem sastavu: Popović – Miletić, Vujačić, Saničanin – Miljković, Jojić, Natho, Pantić, Urošević – Menig, Rikardo. 

Njegov protivnik će igrati u sledećem sastavu: Bolat – Hanke-Olsen, Ngadeu-Ngađui, Okumu, Fortuna – Kastro-Montes, Ovusu, Kums, Bezus – Ođiđa Ofoe, Depoitr. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter