0
Evrokupovi

Portugal's forward Cristiano Ronaldo vies with Serbia's defender Nikola Milenkovic during the UEFA EURO 2020 group B qualifying football match Portugal vs Serbia, at the Luz Stadium in Lisbon, Portugal, on March 25, 2019. (photo by: Starsportphoto.com©)

RONALDO MU ČUVA POSAO IZ MEČA U MEČ, DA LI JE SVESTAN TOGA: Nadmašio me je u dresu Junajteda – on je najbolji strelac sveta!

Objavljeno: 03.11.21 u 10:33

Imali su i malo sreće.

Fudbaleri Mančester junajteda, izbegli su poraz u 4. kolu Lige šampiona, zahvaljujući jednom od najboljih fudbalera ikada. Duel između engleske ekipe i Atalante završen je rezultatom 2:2, a oba pogotka za goste postigao je Kristijano Ronaldo.

Iličić je Italijanima doneo vođstvo u 12. minutu, da bi Ronaldo pred sam kraj prvog dela igre pogodio za 1:1. Drugo poluvreme bolje su otvorili fudbaleri Atalante, Zapata je pogodio za 2:1, a konačan rezultat postavio je kapiten portugalske reprezentacije pogotkom u 91. minutu.

Mančester u poslednje vreme igra dosta promenljivo, navijači su nezadovoljni radom trenera Solskjera, a deluje da mu upravo Ronaldo svojim sjajnim partijama čuva posao.

Kristijano je za nas kao Majkl Džordan što je bio za Čikago Bulse. Taj gol je trenutak kao kada je Džordan osvajao NBA titulu u produžecima. On je neverovatan i ako postoji neko kome želite da dođe lopta u poslednjem minutu, to je definitivno Kristijano. On je najbolji strelac sveta i teško mi je to da kažem pošto me je nadmašio u dresu Junajteda po broju golova, rekao je Ole Gunar Solskjer nakon utakmice.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter