0
Evropske lige

(191107) -- MILAN, Nov. 7, 2019 (Xinhua) -- Manchester City's Sergio Aguero (R) vies with Atalanta's Jose Luis Palomino during the UEFA Champions League Group C football match between Atalanta and Manchester City in Milan, Italy, Nov. 6, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

ARGENTINAC MORA NA DETALJNA ISPITIVANJA: Tri meseca pauze za Aguera!

Objavljeno: 01.11.21 u 23:16

Serđi Barhuan je pričao sa napadačem!

Barselona je u subotu na stadionu ‘Kamp Nou‘ ugostila ekipu Alavesa. Utakmica je završena rezultatom 1:1. Loš rezultat je ostao u senci, jer je Serhiu Agueru pozlilo tokom meča. Argentinac je osećao bol u grudima i morao je da napusti igru. Iz kluba su potvrdili da se Aguero nalazi na ispitivanjima.

Aguero je podvrgnut dijagnostičkom i terapeutskom procesu – za njega je zadžen dr Đozep Brugada. On sigurno neće biti na raspolaganju timu u naredna tri meseca, a u narednim nedeljama ćemo pratiti njegov oporavak kako bismo mogli da damo informacije o tome kada će se vratiti u tim – navodi se u saopštenju Barselone.

PROČITAJTE JOŠ: OGNJENOVO BLISTAVO VEČE: Bivši napadač Crvene zvezde dvostruki strelac u pobedi Maribora! (FOTO)

-Razgovarao sam sa Aguerom i on je miran, uzevši okolnosti u obzir. Sada je samo u svojoj sobi i ne sme da iz nje izlazi –  izjavio je trener čuvene ekipe.

LATEST NEWS | Barça player Kun Agüero has been subjected to a diagnostic and therapeutic process by Dr. Josep Brugada. He is unavailable for selection and, during the next three months, the effectiveness of treatment will be evaluated in order to determine his recovery process. pic.twitter.com/My9xWpm6I4

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter