0
Evropske lige

Fudbal Super liga season 2012-2013.Smederevo v Crvena Zvezda.Ognjen Mudrinski.Smederevo, 08.04.2013..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

OGNJENOVO BLISTAVO VEČE: Bivši napadač Crvene zvezde dvostruki strelac u pobedi Maribora! (FOTO)

Objavljeno: 01.11.21 u 22:49

Sjajno partija srpskog golgetera!

Poslednja utakmica 15. kola Prve lige Slovenije, donela nam je zanimljiv duel između Maribora i Kopra. Ekipa koju sa klupe predvodi Radovan Karanović, ugostila je tim Kopra u ‘Ljudskom vrtu‘.

Maribor je bio bolji rival i slavio je rezultatom 2:0. Domaćin je pobedom stigao drugoplasirani Kopar i vodeću Ljubljanu. Tri spomenute ekipe imaju po 27 osvojenih bodova i nema sumnje da će se do samog finiša sezone voditi velika borba za osvajanje šampionske titule.

Nekadašnji napadač Crvene zvezde, Ognjen Mudrinski, pravi je heroj domaćeg tima. Mudrinski je strelac oba pogotka na današnjem meču. Ognjen je brzo postao miljenik navijača Maribora, jer je na osam odigranih utakmica postigao četiri gola.

Bivši golgeter Čukaričkog se u strelce upisao u 42. minutu. Iskusni napadač je iskoristio asistenciju Gregora Siloseka.

Imali su i gosti svoje šanse, ali na visini zadatka bio je čuvar mreže domaće ekipe. Nakon dolaska iz Sportinga 2018. godine, Azbe Jug je dve sezone proveo na pozajmicama. Jug je pravu priliku dobio 2020. godine i od tada je standardni prvotimac Maribora.

Konačan rezultat postavljen je u 61. minutu. Ponovo je Mudrinski zatresao protivničku mrežu! U ulozi asistenta našao se vezista Blaž Vrhovec.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter