0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

‘NE MOGU SAMO U NJEGA DA UPIRU PRSTOM’: Ronaldo stao u zaštitu Solskjera i žestoko odbrusio kritičarima!

Objavljeno: 31.10.21 u 09:59

Kristijano Ronaldo je govorio o dešavanjima na ‘Old Trafordu’.

Portugalac je istakao da su svi u klubu bili svesni da nakon šokantnog poraza od Liverpula nešto mora da se menja, te da se to i desilo i da ne može da bude kriv samo trener, već i igrači.

– Nije stvar samo u menadžeru u koga sada svi upiru prstom, krivica je i na igračima. Verujem da se stvari dešavaju sa razlogom i da treba da budemo zadovoljni ovom pobedom, pobedili smo 3:0 na gostovanju, protiv teškog rivala i zbog toga smo srećni. Za trenere i igrače to je normalna situacija, kritike su uvek tu. Mene lično to ne dotiče. Veoma dugo igram i znam da je jednog dana sve sjajno, a drugog dana će reći da nemamo pojma. Naravno, uvek je bolje kada te hvale i kada su svi zadovoljni jer si pobedio. Ali život nije uvek takav, nekada moraš da se izboriš sa teškim momentima. Znali smo da moramo da se promenimo i promenili smo se, rekao je Ronaldo.

I pokazali su reakciju igrači Junajteda, pošto je nakon poraza od Liverpula, stigla pobeda protiv Totenhema i to od 3:0.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter