3
Domaći fudbal

Dusan Duda Ivkovic i Aleksandar Vucic sportsko drustvo Radnicki Beograd, Srbija, januar 18. 2021. 18.1.2021.

‘JEDNI ODBIJAJU IMUNIZACIJU, A DRUGE ZOVU POSLUŠNE BUDALE’: Aleksandar Vučić se oglasio povodom vakcinacije fudbalera Zvezde i Partizana!

Objavljeno: 31.10.21 u 08:39

U poslednje vreme dosta se govori o vakcinisanju fudbalera.

Prvo Aleksandar Stanojević iz tabora Partizana, a onda i Mitar Mrkela iz redova Crvene zvezde kritikovali su odnos svojih fudbalera prema imunizaciji, koji u ovom momentu ide veoma loše. Za razliku od kluba iz Ljutice Bogdana, gde je većina igrača preležala virus, a svega dvojica primila vakcinu, situacija je nešto bolja u Humskoj ulici, o čemu je govorio predsednik Srbije Aleksadnar Vučić.

– Ljudi koji prolaze pored vas i kažu da je u Zvezdi samo četvoro vakcinisamo, u Partizanu srećom valjda 15-16 njih. Pokazali su se kao mnogo odgovorniji. I sada navijači viču ‘E, poslušne budale’. Vi stanete i ne verujete kada to čujete, rekao je Vučić u emisiji ‘Fokus’ na B92, pa dodao:

– Poslušne budale? Što su hteli da zaštite svoje roditelje, porodicu? Ja to stvarno ne mogu da razumem. Moje je da pozovem ljude da se vakcinišu, a ja kasnim četiri dana zbog obaveza u Glazgovu i u sredu ću da se vakcinišem trećom dozom.

0
0

3 Komentara

  1. Ceo svet se otima za njim, a dobili ga oni koji ga ne zaslužuju,,,, Pa posle kažu ima Boga i božije raspodele,,,Učlanjujem se o, ma u ateisti,,,, isti,,,, isti,,,, isti,,,,*****EHO/////

    0
    0
    Odgovori
  2. Doktore Mali, oma ukini stipendije za ove moje antivaksere, dok se ne dozovu tempiranoj formi,,, a jedini imaju najeminentnijeg stručnjaka takođe kolegu Doktora, i najteži raspored predavanja,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter