1
Domaći fudbal

Aleksandar Stanojevic, tribina, navijaci Septembar 28. 2021., Beograd, Srbija 28.9.2021. foto: Pedja Milosavljevic

PARTIZANOVI IGRAČI ODGOVORNIJI OD ‘KOMŠIJA’: Vakcinisano više od pola tima!

Objavljeno: 29.10.21 u 18:54

Partizanovi igrači odgovorniji od Zvezdinih!

Ranije tokom dana ‘isplivala’ je vest da se jako mali broj Zvezdinih prvotimaca vakcinisao.. Ipak, u Humskoj je potpuno drugačija situacija, gde su igrači većinski primili obe doze vakcina, koje preporučuje naša vlada.

‘Znamo tačno kakav je odziv, 12 igrača nije vakcinisano od cele ekipe. Mislim da će biti njih 10 uskoro koji nisu vakcinisani, a ima nas ukupno 30 u grupi. Znači trećina nije primila vakcinu. E, sad, to je trenutno, videćemo kako će biti, borimo se sa svim i svačim, dajemo maksimum što je do nas da uradimo, ono što nije, ja ne mogu da utičem.’ – rekao je Aleksandar Stanojević i dodao:

‘Mi smo kolektiv, kada neko ide na odmor, ide na more, neću mu pričati da on treba da se vakciniše, ali kad je nas na sastanku 25, ja prosto njemu sugerišem i naravno da ću, jer je deo kolektiva i svako ko je u kolektivu, mora da ima odgovornost kolektiva i kao sopstvenu odgovornost. Sutra kad ide na more i odmor, da li će se vakcinisati ili ne, to je privatna stvar.’

Rekao je i da neće prelaziti određene granice:

‘Ovo već nije privatna stvar, mi smo ovde zajedno, kolektiv smo, nemoj se baviti ovim poslom, a da ne želiš da budeš deo kolektiva. No, imam granicu dokle idem sa tim i ne prelazim je nikada. To je njihova odluka, to je njihova stvar, neću ulaziti više, ja sam svoje rekao, izostanak igrača zbog takvih stvari može da utiče na tim, na rezutlat, a i na samog igrača.’

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter