0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

KRIS POL O NAČINU ISHRANE KOJI MU JE PROMENIO KARIJERU: ‘Mi sa juga SAD jedemo svaki deo svinje na koji naletimo’

Objavljeno: 30.10.21 u 09:18

‘Kada su mi predložili da postanem vegan, prvo sam mislio – ne treba mi to.’

Iskusni plejmejker Kris Pol blista na terenu u poznim igračkim godinama. Organizator igre Finiks Sansa je prethodne sezone predvodio svoj tim do velikog finala NBA lige. Pol ima 36 godina i otkrio je da je nedavno postao vegan. Košarkaš ističe da je prelazak na drugačije način ishrane bio veliki izazov, ali da je sada zahvalan stručnjacima koji su mu predložili da napravi takav potez.

-Kada su mi predložili da postanem vegan, prvo sam mislio – ne treba mi to. Ja sam sa juga SAD, mi jedemo svaki deo svinje na koji naletimo. Međutim, kada sam počeo sa veganskom ishranom, promenila mi je život – kazao je Pol u razgovoru za  Rojters.

PROČITAJTE JOŠ: SADA JE SVE JASNIJE: Poketino otkrio zbog čega je zamenio Mesija na poluvremenu!

-Igram mnogo utakmica tokom sezone i najbitnije je koliko mi se telo brzo oporavlja. Sa novom ishranom oporavak je tekao znatno efikasnije. Prelazak na ishranu na biljnoj osnovi je odjednom sve promenio. Što se više tome posvećujem, to je moje telo u boljem stanju. Zaista sam zahvalan na tome. Igrači bi trebalo da počnu sa ovakvom ishranom u ranoj fazi karijere – ja sam za to saznao tek sa 33-34 godine – rekao je iskusni organizator igre.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter