0
Domaći fudbal

Aleksandar Katai (C) celebrates after scoring a goal Aleksandar Dragovic El Fardou Ben Nabouhane Sekou Sanogo Strahinja Erakovic Milan Rodic Milos Degenek (R) Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Crvena Zvezda Beograd, 29.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PONOVO PROBLEMI ZA DEJANA STANKOVIĆA: Bez glavnog igrača protiv Danaca, još uvek nije spreman!

Objavljeno: 29.10.21 u 18:34

Neko drugi će morati da ga odmeni.

Fudbaleri Crvene zvezde već 4. novembra igraju utakmicu 4. kola Lige Evrope protiv Mitjilanda u Beogradu. Želeće izabranici Dejana Stankovića osvetu za remi u Danskoj i pobedu pred svojim navijačima, ali će u pohod na nova 3 boda ući sa jednim problemom.

Naime, prema saznanjima MaxBet sporta, Aleksandar Katai još uvek nije spreman za takmičarske mečeve. On je pred gostovanje Ludogorecu bio pozitivan na koronavirus, njegov oporavak je dobro tekao, a onda je došlo do novog problema.

Aleksandar Katai celebrates after scoring a goal
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Cukaricki v Crvena Zvezda
Beograd, 29.08.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Katai je prilikom inhalacije uzeo lek koji je koristio njegov sin, a kasnije se ispostavilo da on sadrži nedozvoljene supstance. To je primetio lekarski tim Crvene zvezde, koji je taj podatak prosledio Dejanu Stankoviću i iskusni fudbaler je morao na novu pauzu. Kako sada stoje stvari, šanse da Katai zaigra 4. novembra nisu velike i realno je da se tek nakon reprezentativne pauze nađe na terenu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter