0
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 19: Aleksandar Katai of Crvena Zvezda in action during the Serbian Super Liga match between FK Partizan and FK Crvena Zvezda at Partizan Stadium on September 19, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

KATAI UZIMAO POGREŠNE LEKOVE – MALO JE FALILO DA BUDE SUSPENDOVAN: Bio bi pozitivan na doping testu, spasao ga je lekarski tim!

Objavljeno: 27.10.21 u 09:34

Bila bi to katastrofa za crveno-bele.

Crvena zvezda je proteklih nedelja imala probleme sa koronavirusom, nekoliko bitnih igrača je bilo van tima, a jedan od njih je i Aleksandar Katai. On je preskočio duel protiv Mitjilanda u Danskoj, kako je saopšteno, zbog brzog zamora, ali je Informer otkrio nove informacije.

Naime, napadač crveno-belih je koristio pogrešan lek, jer se inhalirao istim aparatom koji je koristio njegov sin. Da je kojim slučajem radio doping test, Katai bi dobio pozitivan rezultat i čekala bi ga suspenzija. Spas za srpskog fudbalera došao je od lekarskog tima i Miodraga Mladenovića.

Aleksandar Katai Dejan Stankovic Novi Pazar – Crvena Zvezda Superliga Srbije Septembar 26. 2021., Novi Pazar, Srbija 26.9.2021. Belgrade Serbia foto: Nikola Mitic/STARSPORT

On je dan pred put rekao igračima da naprave spisak lekova koje su koristili, a kada ih je kontrolisao, uvideo je da je Katai napravio veliku grešku. Nakon što je o tom obavestio Dejana Stankovića, koji ga je otpisao za meč u Danskoj. Srećom, taj lek nije prouzrokovao dodatne komplikacije za Kataija koji veliku zahvalnost duguje lekarskom timu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter