BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 18: Zlatan Ibrahimovic of AC Milan looks on prior to the UEFA Europa League Round of 32 match between Crvena Zvezda and AC Milan at on February 17, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)
in

IBRAHIMOVIĆ JE IMAO POSEBNU PORUKU ZA GEJ FUDBALERA: Njegove reči će pamtiti čitav život! (VIDEO)

Gospodski potez jednog od najboljih.

Džoš Kavalo, fudbaler Adelejd junajteda, juče je izašao pred kameru i priznao da je homoseksualac. Njegovu izjavu podržali su mnogi fudbaleri, velike zvezde, a oglasio se i napadač Milana Zlatan Ibrahimović.

Ti si šampion. Fudbal je za sve, imaš moje veliko poštovanje, napisao je Ibrahimović na Tviteru.

Kavalo je jedini fudbaler iz najjačih liga koji je priznao da je gej i sigurno da mu nije lako. On je u svojoj ispovesti rekao i da je naučio da skriva svoja osećanja, kao i da svi zaslužuju da budu autentični.

Kao gej fudbaler, naučio sam da skrivam svoja osećanja kako bih bio ‘u kalupu’ profesionalnog fudbalera. To su dva sveta koja se ranije nisu susretala. Odrastao sam misleći da se o ovoj temi nikada ne govori. Želim da napravimo promenu, da pokažemo da su svi dobro došli u fudbalu i da zaslužuju pravo da budu autentični, rekao je Džoš Kavalo.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

CRVENO-BELI NASTAVLJAJU PUT PO EVROPI, NA REDU JE MILANO: Velika kvota na pobedu Zvezde, ovo mora da se iskoristi!

INCIDENT KAKAV SE NE PAMTI, DIREKTOR NOŽEM IZBO FUDBALERA: Isplivao je jeziv snimak – sve se desilo zbog brašna! (VIDEO)