0
Domaći fudbal

Fudbal UEFA Champions League Play-Off season 2018-2019 Red Bull Salzburg v Crvena Zvezda Zvezdan Terzic (L) and goalkeeper Milan Borjan Salzburg, 29.08.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘TERZIĆ DA NAPUSTI ZVEZDU, BORJAN NEK ODE U GRAFIČAR’: Delije su kivne nakon šokantnog poraza, uputile su brutalne kritike na račun ovih ljudi! (TVITOVI)

Objavljeno: 27.10.21 u 19:32

Navijači crveno-belih revoltirani nakon teškog poraza od Radnika.

Nakon sjajne serije u Superligi, izabranici Dejana Stankovića pretrpeli su težak poraz na gostovanju u Surdulici, pošto je Radnik slavio sa 2:1 u zaostalom meču 5. kola domaćeg šampionata.

Igrač utakmice je Miloš Spasić, koji je od prvog minuta igre pravio probleme Crvenoj zvezdi, da bi u 14. minutu uspeo da savlada Milana Borjana.

Navijači ekipe sa ‘Marakane’ ne mogu da se pomire sa ovim porazom, pa su na Tviteru uputili niz kritika na račun Zvezdana Terzića, Mitra Mrkele i ostalih čelnika srpskog šampiona.

FOTO: Starsport


Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter