0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

ZVEZDIN OČAJ U SURDULICI: Radnik naneo težak poraz crveno-belima, Stankoviću neće biti dobro kada pogleda tabelu! (VIDEO)

Objavljeno: 27.10.21 u 18:58

Izabranici Dušana Đorđevića odigrali su meč za pamćenje.

U zaostalom meču 5. kola Superlige Srbije, Radnik je na svom terenu šokirao ekipu srpskog šampiona – 2:1.

Već u petom minutu susreta Spasić je mogao svoj tim da dovede u vođstvo, nakon kornera zakačio je loptu glavom, koja je otišla malo pored stative. U 14. minutu usledio je pravi šok, isti igrač je ostao potpuno sam u sredini kaznenog prostora Crvene zvezde, Bogdanović mu je asistirao, a Miloš Spasić je matirao nemoćnog Milana Borjana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Crvena zvezda je pukašala da preuzme inicijativu na terenu, ali nije uspela da stvori konkretnu šansu koja bi ugrozila gol domaćih.

U 33. minutu, Gelor Kanga je sa nekih 20 metara oprobao svoj šut, Ranđelović se ispružio koliko je mogao, a lopta je ponovo prošla tik pored gola. Nedugo zatim, Falko je mogao da izjednači rezultat. Nakon odličnog prodora Italijan je šutirao sa nekih 18 metara, a Ranđelović je još jednom uspešno odbranio.

FOTO: Starsport

Ovo je definitivno jedno od najlošijih izdanja crveno-belih u dosadašnjem delu šampionata. U napadu nisu imali nikakvu ideju, dok su odbrani potpuno ‘ispali’ kod prvog gola, te su Spasiću dopustili da potpuno neometano matira Milana Borjana.

Stanković je na poluvremenu napravio trostruku izmenu, teren su napustili Dioni, Degenek i Falko, dok su u igru ušli Pavkov, Krstičić i Gajić.

Agresivno je Zvezda ušla u nastavak meča, željna da što pre stigne do izjednačenja. Zapretio je Pavkov posle centaršuta Gajića, ali bezopasno. Novi šok za crveno-bele dogodio se u 54. minutu, kada je Radnik duplirao prednost.

Viktor Lukić je natrčao na odbitak posle šuta Spasića, i zakucao loptu u mrežu srpskog šampiona.

Nekoliko minuta kasnije Zvezda stiže do izjednačenja, Kanga je sjajno centrirao, Pavkov je prosledio loptu do Bena, koji se bez većih problema upisao u strelce.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nasa CZV (@nasaczv)

Oreščanin je bio u šansi da postigne i treći gol za Radnik posle kornera u 67. minutu, ali je Borjan bio brži do lopte.

Rišairo Živković je imao najbolju šansu za svoj tim kada je u padu, glavom, uspeo da pogodi prečku. Glavni arbitar meča produžio je utakmicu sedam minuta, ali do kraja nije bilo promene rezultata.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter