0
Košarka

Michael Malone Friendly basketball game Serbia - Lithuania 10.8.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT) litvanija srb ija

MELOUN OTKRIO TEŽINU JOKIĆEVE POVREDE: Ovo su prve informacije, navijači imaju razloga za radost! (VIDEO)

Objavljeno: 27.10.21 u 10:17

Moglo je biti mnogo gore.

Navijači Nagetsa nisu mnogo razmišljali o porazu od Jute rezultatom 122:110, već je u prvom planu bila povreda MVP-ja NBA lige Nikole Jokića. Srpskog reprezentativca na parket je oborio Rudi Gober, nakon nespretnog igranja na niskom postu. Francuz je svojim kolenom udario u Jokićevo, Somborac je pao, a imao je i bolnu grimasu na licu.

Sve se to desilo pri kraju prvog poluvremena, a Jokić je meč počeo fantastično. Do tog trenutka igrao je 15 minuta, a zabeležio je 24 poena uz po 6 skokova i asistencija – pravi MVP mod. Ipak, nakon ovog pada se više nije vraćao u igru, a trener Denvera Majk Meloun, prvo je upitan da prokomentariše Nikolino stanje.

Nisam toliko zabrinut. On deluje u redu, pozitivnog je duha, rekao je Meloun i tako obradovao navijače.

Denver će narednu utakmicu igrati u noći između petka i subote kada će odmeriti snage sa Dalasom. Upravo u Maveriksima igra još jedan srpski reprezentativac Boban Marjanović, koji je sinoć imao sjajnu rolu.

SVI REZULTATI:

Njujork – Filadelfija 112:99

Oklahoma – Golden Stejt 98:106

Aleksej Pokuševski – 18 minuta: 9 poena i 4 skoka – Nemanja Bjelica – 7 minuta: 2 poena i 2 skoka

Dalas – Hjuston 116:106

Boban Marjanović – 9 minuta: 11 poena i 4 skoka

San Antonio – Lejkersi 121:125

Juta – Denver 122:110

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter