1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

‘JA SAM BIRAO SASTAV I NAMESTIO TAKTIKU’: Stanković preuzeo krivicu na sebe posle šokantnog poraza, nije štedeo reči nakon ‘surduličkog šamara’!

Objavljeno: 27.10.21 u 20:05

Radnik je danas napravio veliko iznenađenje.

Fudbaleri Crvene zvezde su izgubili od Radnika u Surdulici na gostujućem terenu rezultatom 2:1, a ustiske posle utakmice izneo je šef stručnog štaba Dejan Stanković.

Teško je kada se izgubi. Sad kada bi ulazili u analizu, da bi pobedio moraš da budeš agresivniji i da više želiš. Svu odgovornost uzimam na sebe, pošto sam birao sastav, namestio taktiku i koji je morao više. Analiziraćemo utakmicu, gde, šta i kako. Radili smo neke stvari koje nismo spremali, jednostavno u tom pravcu nas je odveo meč – rekao je Stanković.

Ostaje žal za izgubljenim bodovima, a mladi stručnjak ističe da preuzima odgovornost za poraz i da će se Zvezda vratiti na pobednički kolosek.

– Žao mi je mnogo što smo izgubili, to komplikuje stvari, ali mi smo Zvezda. Moramo da idemo napred, posustati neću, opet kažem odgovornost je samo moja i ničija više – rekao je Stanković.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

  1. „Преузимам сву одговорност, ја сам тај који је спремао утакмицу и одредио тим”, izjavio je “mister”! Kakva je svrha ovakve izjave koja ima deklarativno svojstvo?! Ova izjava “mistera” neće proizvesti nikakvu posledicu, jer on neće biti sankcionisan od uprave Zvezde za svoju krivicu i sve će se završiti na ovoj deklarativnoj izjavi. Ne verujem da će “mister” izvući zaključke iz ovog debakla, a to je da Zvezda igra sporo, mlako, nedovoljno snažno u duelima, bez kreacije na sredini i bez pasova u dubinu, bez presinga na zadnju liniju protivnika. Zvezda mu ne igra sa najviše dva dodira na sredini, jer tamo “carine” loptu spori i neinventivni Sanogo, Kanga i Ben, koji uglavnom vraćaju loptu unazad. Sva filozofija fudbalske igre kod “mistera” se svodi na prekide i bunarenje lopte u šesnaesterac protivnika!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter