0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

ZVEZDA POKLEKLA U ZAVRŠNICI, MONAKO ZABELEŽIO TREĆU POBEDU: Loš šut za 3 koštao Radonjićevu četu! (VIDEO)

Objavljeno: 26.10.21 u 21:09

Težak poraz za crveno-bele.

Košarkaši Crvene zvezde su poraženi od Monaka na gostovanju rezultatom 70:62. Vodili su crveno-beli u jednom momentu, delovalo je da mogu da prelome meč, ali je Majk Džejms neverovatnom trojkom doneo prevagu.

Domaćini su sa devet poena razlike dobili prvu četvrtinu što nije obesrhabrilo Zvezdu, koja je u nastavku igre krenula ofanzivnije. U drugoj četvrtini crveno-beli, uspeli su da smanje zaostatak i tako se na poluvreme otišlo rezultatom 41:36.

U nastavku igre, viđena je odlična obrana obeju ekipa. Kao „pobednik“ taktičkog nadmudrivanja u trećem delu igre izašao je Radonjić, te je tako četvrtina pripala Crvenoj zvezdi rezultatom 17:15. Zvezda je igrala dobro u prvom delu poslednjeg perioda, ali je onda nakon par loših napada dopustila Monaku da odnese pobedu. Treba napomenuti da su crveno-beli dosta loše šutirali za 3 poena, ukupno 3/21, što je bio jedan od bitnih faktora.

Najefikasniji u pobedničkom taboru bio je Dialo sa 19 poena i 7 skokova, dok je Motejunas stao na 14. Srpski reprezentativac Danilo Anđušić postigao je 12 poena i u velikoj meri je pomogao svom timu da dođe do važne pobede. U redovima regionalnog šampiona, Nejt Volters je postigao 19 poena, a podelio je i 5 asistencija, dok je Nikola Kalinić stao na 14 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter