0
Košarka

Marko Simonovic i Marko Simonovic Kup Srbije finale Crvena Zvezda - Mega Novi Sad SPENS 14.2.2021. Februar 14. 2021. Novi Sad, Srbija foto: KSS / STARSPORTKup Srbije finale Crvena Zvezda - Mega Novi Sad SPENS 14.2.2021. Februar 14. 2021. Novi Sad, Srbija foto: KSS / STARSPORT kup radivoja koraca radivoj korac

ODLUKA JE DONETA: Marko Simonović u razvojnom timu Čikago Bulsa!

Objavljeno: 25.10.21 u 19:18

Očekivan potez!

Nekadašnji centar Mega Basketa, Marko Simonović, po završetku prethodne sezone je  potpisao  trogodišnji ugovor sa Čikago Bulsima vredan 4,3 miliona dolara. Crngorski košarkaš je blistao u dresu Mege na terenima širom regiona.

Još od samog dolaska u slavnu franšizu, bilo je jasno da će se Marko teško izboriti za značajniju ulogu u timu. Prva opcija Bulsa na centarskoj poziciji je fenomenalni Nikola Vučević.

Stručni štab Čikaga je odlučio da Marka ‘pošalje’ u G ligu, gde će nastupati za njihov razvojni tim. U pitanju je ekipa Vindi Sitija.

PROČITAJTE JOŠ: NJEMU JE ZVEZDA SVE: Dečaku sa Daunovim sindromom je ispunjen san, upoznao je Borjana koji je uradio nešto što će Lazar pamtiti ceo život! (VIDEO)

Nema sumnje da će nastupi u G ligi biti sjajna prilika da Simonović pokaže koliko vredi i pokuša da se izbori za mesto u prvom timu Bulsa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter