1
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

NJEMU JE ZVEZDA SVE: Dečaku sa Daunovim sindromom je ispunjen san, upoznao je Borjana koji je uradio nešto što će Lazar pamtiti ceo život! (VIDEO)

Objavljeno: 25.10.21 u 18:32

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su sinoć ekipu Radničkog iz Niša rezultatom 1:0.

Izabranici Dejana Stankovića nastavili su sa sjajnim rezultatima, a pobednosni gol za crveno-bele u meču protiv Radničkog postigao je El Fardu Ben u 54. minutu.

Ipak, mnogo više se priča o stvarima koje su se dešavale van terena. Naime, ekipa srpskog šampiona ‘režirala’ je sjajan gest pošto je ispunila san dvadesetogodišnjem Lazaru.

Momak koji ima Daunov sindrom imao je sinoć priliku da uživo gleda utakmicu svog omiljenog tima i upozna svoje fudbalske idole, a to su Milan Gajić i Milan Borjan. Lazar je zajedno sa prvotimcima Crvene zvezde nakon meča slavio novi trijumf, a posebnu pažnju dobio je od iskusnog čuvara mreže.

Nakon što su izašli van stadiona, Borjan je svom vernom fanu poklonio dres, a kako je to izgledalo pogledajte u video snimku:

Majka od dvadesetodišnjeg dečaka zahvalila se Crvenoj zvezdi putem svog Tviter naloga.

0
0

1 Komentara

  1. Skupljanje jeftinih poena kod maloumnika.
    Znate li koliki ima te dece? Znate li koliko ima druge dece u ovoj tragičnoj Srbiji, koja se bore sa raznim bolestima i žive u tragičnim uslovima???
    Šta činimo za njih? Šta je to Zvezda, Partizan ili bilo koji drugi klub uradili za njih???
    Šta sad, trebamo li da se klanjamo Borjanu i ekipi??? Sveci, šta drugo…
    Daj ne serite!!! Ako nemate sta drugo pametno da pišete, nemojte bre zamlacivati ovaj i onako zamlacen i zaglupljen narod.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter